Engagement, faglig stolthed og højt fagligt niveau er nøgleord i vores daglige arbejde.

Vi leverer kvalitetsinstallationer til samarbejdspartnere i byggebranchen og servicerer en stor og varieret kundekreds i det private,  erhvervslivet og den offentlige sektor. Vores fornemmeste opgave er at gøre livet lettere for vores kunder via holdbare kvalitetsløsninger, god rådgivning og et samarbejde baseret på tryghed og tillid.

Vi fungerer som rådgivere og sparringspartnere over for vores kunder med mulighed for kurser indenfor de enkelte branchers områder. Vores rådgivning omfatter bl.a. et omfattende energibesparelsesprogram for lysanlæg, motorer, ventilationsanlæg, kompressorer, varmeanlæg mv.

Virksomheden blev stiftet i 2000, som el-afdeling i byggefirmaet ECA Entreprise. Siden 2004 har ECA Elektric været et selvstændigt firma, ejet af elinstallatør Anders Wivel. Vi er lige knapt 20 ansatte, og er stadig en del af ECA-familien.

Vores medarbejdere er drevet af engagement, faglig stolthed og stor ansvarsfølelse. Vælg os som jeres fremtidige el-samarbejdspartner – det betaler sig!

Anders Wivel